Noi suntem Self Equilibrium. Iubim viata, iubim planeta, iubim sa iubim. citeste mai mult

Articole Yoga

Yoga

yoga pose Beneficii și stiluri principale
Conceptul fundamental al yoga își are originile în filozofia indiană antică. Există numeroase școli moderne sau tipuri de yoga (Iyengar, Viniyoga, Sivananda etc.), fiecare având un accent deosebit în ceea ce privește conținutul relativ al posturilor și exercițiilor fizice (asanas), tehnicilor de respirație (pranayama)...

Mai mult...

Hata Yoga

hatha yoga
Știința Hatha Yoga
Hatha Yoga reprezintă un puternic sistem pentru explorarea potențialul nostru cel mai înalt pe toate planurile existenței.
Hatha yoga este despre înțelegerea mecanicii corpului, crearea unei anumite atmosfere și folosirea posturilor corpului (asanas) pentru a-ți conduce energia în direcții specifice.

Mai mult...

Yin & Restorative Yoga

yin yoga
Principiile practicii yoga si diferențe
Stil Yang (Hatha, Vinyasa, Ashtanga, power yoga, acro-yoga): sunt importante aliniamentul și estetica posturii.

Mai mult...

Meditația

meditatieCare sunt avantajele meditației?
După cum arată multe studii, o practică de meditație regulată oferă numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv scăderea tensiunii arteriale, întărirea sistemului imunitar și eliberarea de stres și oboseală.

Mai mult...

Mudrele

Mudrele

Ce este Yoga Mudra?
Yoga Mudra este o știință prin care ne transportăm energia interioară în sinele nostru, prin intermediul căreia putem eradica tulburările corpului nostru. Asta înseamnă că practicăm Mudra pentru a vindeca probleme legate de corpul nostru.

Mai mult...

Mantrele

mantra

Zi de zi, viețile noastre sunt pline cu 1.000 de lucruri de făcut, oameni de văzut, e-mailuri de dat și multe altele. Nu este de mirare că creierele noastre au dificultăți de încetinire a ritmului, respectiv de relaxare!

Mai mult...

Mandalele

MandalaDefinire și aplicabilitate

Formele circulare din arta indiană sunt în general numite mandale, cuvântul sanscrit pentru „cerc sacru”. În zilele noastre, mandalele au fost utilizate din ce în ce mai mult de pacienții cu Alzheimer și sindromul Down, precum și de alte persoane pentru a ameliora stresul.

Mai mult...

Pranayama

pranayamaDe ce este importantă respirația?
Pranayama a fost mult timp considerat un aspect crucial al yoga. Această practică se concentrează pe controlul și reglarea respirației prin tehnici și exerciții specifice de respirație. Pranayama există trei etape, prima fiind inhalarea prin nări, care este cunoscută sub numele de Puraka.

Mai mult...

Cele 8 stadii ale lui Patanjali

patanjaliRafinarea personalității
Cele 8 stadii ale lui Patanjali oferă linii directoare pentru o viață semnificativă și plină de intenție.

Mai mult...

Contactati-ne

0725 161 169