Terapia Andullation

masaj terapie andullation self equilibrium Craiova specialisti

Patul de masaj pentru terapie Andullation®

Dispozitiv medical produs de HHP în Germania și certificat TÜV, patul de masaj pentru terapie Andullation®, este utilizat de peste 10 ani de către profesioniștii din domeniul sănătății cu scopul de a oferi persoanelor o soluție non-invazivă la problemele de sănătate. Patul de masaj pentru terapie Andullation® poate completa un plan terapeutic deja existent sau poate oferi el în sine tratament.

Metoda de Terapie Andullation® a fost dezvoltată de oameni de știință și centre de cercetare în colaborare cu medici și are la bază 5 principii:

 1. Producția de energie în celule
 2. Suprapunerea peste semnalele de durere și eliberare de endorfine
 3. Stimularea circulației sanguine
 4. Acționarea mecanismelor de relaxare
 5. Stimularea fluxului de lichid limfatic

Cum funcționează această metodă?

Echipamentul pentru terapia Andullation® are la bază principii biofizice ce combină vibrațiile mecanice cu căldura infraroșie pentru a obține rezultate în ameliorarea durerilor, refacere și recuperare, creșterea performanței fizice, controlul greutății, relaxare și înlăturarea stresului, menținerea unui bun sistem imunitar. Deși este un echipament medical, poate fi folosit cu ușurință și de persoane fără o pregătire medicală specială, cu ajutorul unei telecomenzi prin care se programează unul dintre cele 20 de programe existente.

Durata unei proceduri este de 15 minute.

Tipuri de programe și beneficii pentru sănătate:

Utilizat pentru relaxare sau în scop medical, patul de masaj pentru Terapie Andullation oferă beneficii unice pentru sănătate, ajutând într-o multitudine de afecțiuni.

Terapia Andullation® revitalizează corpul și îmbunătățește sănătatea, stimulează producția de endorfine, stimulează sistemul limfatic și metabolismul, întărește sistemul imunitar, intensifică circulația sângelui și crește nivelul de oxigen și nutrienți din țesuturi.

Sistemul de Terapie Andullation funcționează pe baza a 20 de programe (6 programe de bază și 14 programe medicale, ajustabile individual) create special pentru:

 1. Eliminare dureri: tratarea durerilor intense de cap și a migrenelor, tratarea durerilor de spate, lumbago, sciatică, hernie de disc, gambe, încheieturi, articulaţii, relaxează mușchii încordați ai gâtului și diminuează durerile de umeri.
 2. Refacere și relaxare: programe speciale pentru regenerare după activități fizice intense, masaj de profunzime musculară, masaj pentru încălzirea și relaxarea mușchilor, masaj pentru relaxare profundă, reducerea stresului, eliminarea problemelor cu somnul (insomnie sau întreruperi frecvente în programul de somn).
 3. Detoxifiere: program special pentru stimularea sistemului limfatic, ce ajută la detoxifierea, purificarea și eliminarea reziduurilor acide, stimularea circulației sângelui, reglarea problemelor de circulație de la extremități (mâini, picioare) prin stimularea integrată a zonelor reflexogene ale tălpilor și masajul palmelor.
 4. Controlul greutății: program special pentru eliminarea grăsimii abdominale, stimularea tranzitului intestinal prin mărirea fluxului sângelui în organele interne, întărirea mușchilor stomacului.

Sistemul de Terapie Andullation conține:

 1. o saltea poziţionată pe o masa-suport de înaltă calitate, ce asigură corpului o poziție perfect culcată;
 2. dispozitivul Power Andullator pentru picioare;
 3. centura abdominală Andullation;
 4. accesoriul pentru masaj reflexogen;
 5. 23 de oscilatoare (cu două mărimi diferite, adaptate special regiunilor corpului) de vibrații de rezonanță stocastică, foarte strict controlate în spectrul 10-80 Hz;
 6. 6 zone de căldură în infraroșu medical (NIR), în clasa de eficiență maximă A (780-1400 nm), ce permit modularea frecvențelor terapeutice active într-o manieră în care acestea influențează direct țesutul specific și produc un efect imediat și observabil.

Diferitele amplitudini și frecvențe se schimbă la fiecare cinci secunde, pentru ca organismul să nu se obișnuiască cu vibrațiile. În timpul procedurii porii corpului se dilată, îmbunătățind circulația până la cele mai mici vase capilare și optimizând oxigenarea. Intensificarea circulației sanguine și căldura plăcută care pătrunde în țesuturile corpului duc la o diminuare a durerilor. Întregul corp devine mult mai relaxat, se reduce presiunea asupra coloanei, discurile intervertebrale încep să se regenereze.

Pe măsură ce ședințele de masaj cresc, crește și mobilitatea, durerea dispare și se activează puterea de auto vindecare a corpului.

Tehnologia Andullation permite utilizarea eficientă pentru toate zonele importante ale corpului, eliminând orice efect secundar.

Procesul terapeutic în centrul nostru este ghidat de specialiștii echipei noastre.

Costul și durata intervenției: 150 lei/15 min.

Programări:

Pentru programări, vă rugăm să completați formularul de mai jos. După trimiterea formularului, veți fi contactat/ă în scurt timp pentru o confirmare fermă a zilei și orei programării dvs.

Vă dorim multă sănătate și echilibru! :)

masaj, terapie andullation, self-equilibrium, Craiova

Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.
Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.
Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.
Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.
Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.

Contactati-ne

0725 161 169