Terapia Andullation

  

Andullation self equilibrium relaxare recuperare Craiova Dolj Oltenia                               Andullation self equilibrium relaxare recuperare Craiova Dolj Oltenia 2      

CERCETĂRI ȘI BENEFICII TERAPIA ANDULLATION

 Terapia Andullation® aparține noii generații de metode de tratament bazate pe principii biofizice, care a fost utilizată de peste un deceniu pentru a spori calmarea durerii, performanța și starea de bine. Combinând vibrațiile mecanice și căldura profundă în infraroșu, a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu oameni de știință, universități și medici. Terapia Andullation® nu acționează numai asupra unui anumit organ sau sistem de organe, ci are mai degrabă o influență pozitivă asupra funcțiilor esențiale ale organismului în ansamblu. Stabilește bazele pentru menținerea și restabilirea sănătății noastre.

Patul de masaj pentru terapie Andullation®
Dispozitiv medical produs de HHP în Germania și certificat TÜV, patul de masaj pentru terapie Andullation®, este utilizat de peste 10 ani de către profesioniștii din domeniul sănătății cu scopul de a oferi persoanelor o soluție non-invazivă la problemele de sănătate. Patul de masaj pentru terapie Andullation® poate completa un plan terapeutic deja existent sau poate oferi el în sine tratament.
Metoda de Terapie Andullation® a fost dezvoltată de oameni de știință și centre de cercetare în colaborare cu medici și are la bază 5 principii:
 1. Producția de energie în celule
 2. Suprapunerea peste semnalele de durere și eliberare de endorfine
 3. Stimularea circulației sanguine
 4. Acționarea mecanismelor de relaxare
 5. Stimularea fluxului de lichid limfatic

1. Producția de energie în celule

Celulele - furnizorii de energie ai corpului nostru. Pentru a funcționa, celulele noastre au nevoie de energie, care este furnizată de molecula ATP (Adenosintrifosfat). Lipsiți de energie, celulele noastre pier. Cu toate acestea, atunci când este disponibilă suficientă energie, celulele noastre sunt de obicei sănătoase - ceea ce se reflectă în organele noastre. Organele individuale care funcționează bine sunt condiția prealabilă pentru sănătatea noastră generală.
Factori externi care ne influențează celulele. Celulele noastre se reproduc regulat, creând copii identice ale predecesorilor lor echipate cu tot ce are nevoie o celulă pentru a trăi. Acesta este un proces foarte sensibil, care este, prin urmare, susceptibil la perturbări. Nutriția nesănătoasă, procesul natural de îmbătrânire, stresul și influențele de mediu pun presiune asupra celulelor noastre. Capacitatea lor de a produce energie și de a se regenera este redusă și își pierd vitalitatea. Prin urmare, stilul nostru de viață se reflectă direct în fiecare celulă individuală. Prin urmare, noi înșine influențăm starea de sănătate a organelor noastre. În acest fel, pierderea de energie nu se manifestă numai în celulele în sine, ci mai degrabă corespunde, în consecință, cu o pierdere de energie a vieții.
Creșterea energiei din celulele noastre. Terapia Andullation® generează micro-curenți electrici prin vibrații mecanice, care pătrund în celulele noastre și stimulează producția de ATP. Pentru aceasta, căldura profundă în infraroșu facilitează pătrunderea vibrațiilor mecanice în corpul nostru. Acest proces asigură creșterea cantității de energie din celulele noastre, care, la rândul său, are un efect pozitiv asupra organelor noastre și, astfel, asupra sănătății noastre.

2. Suprapunerea peste semnalele de durere și eliberare de endorfine

Terapia Andullation® permite o suprapunere neurofiziologică și hormonală asupra semnalelor de durere. În prima instanță, vibrația mecanică declanșează semnale pozitive în corpul nostru care risipesc semnalele negative de durere. Ca urmare a acestei suprapuneri, creierul nostru primește un număr tot mai mare de semnale pozitive care ameliorează durerea. În al doilea caz, aplicarea regulată a terapieiAndullation® duce la eliberarea de endorfină, care este, de asemenea, cunoscută sub numele de "calmantul propriu al corpului", care are un efect de ameliorare a durerii, semnificativ mai puternic.

3. Stimularea circulației sanguine

De cele mai multe ori, oboseala intervine datorită circulației sanguine inadecvate. Sângele nostru se asigură că organismul nostru este alimentat cu substanțe nutritive. Dacă circulația sângelui nostru nu este una adecvată, un număr din ce în ce mai mic de substanțe nutritive intră în organism și devenim obosiți și bolnavi.
Există o mare diferență între fluxul de sânge sănătos versus sânge nesănătos. Corpusculii de sânge nesănătos se lipesc unul de celălalt și devin riduri. Astfel corpusculii sanguini își pierd vitalitatea și transportă o cantitate din ce în ce mai mică de nutrienți. TerapiaAndullation® ne pune sângele în mișcare, îmbunătățind circulația sangvină și separă corpusculii unul de celălalt. Astfel, fluxul de sânge este crescut și o cantitate mai mare de nutrienți necesari este din nou transportată. Ne simțim din nou sănătoși și vioi.
 
4. Acționarea mecanismelor de relaxare
Relaxare fiziologică. Activitatea epuizantă provoacă tensiune musculară în corp. Astfel, mușchii afectați nu mai primesc suficienți nutrienți, ceea ce provoacă durere. Terapia Andullation® lărgește vasele de sânge cu căldură profundă în infraroșu și îmbunătățește cu vibrații mecanice o alimentare mai bună cu sânge a mușchilor. Nutrienții sunt din nou absorbiți și tensiunile sunt ameliorate.
Relaxare mentală. Stresul are un efect negativ asupra sistemului nervos vegetativ, care cuprinde o parte stimulatoare (simpatică) și o parte calmantă (parasimpatică). Într-o situație de stres, nivelul simpatic este mai mare decât este necesar. Terapia Andullation® restabilește echilibrul generând semnale pozitive cu vibrația mecanică, care contracarează semnalele simpatice negative. Căldura profundă în infraroșu aduce vibrațiile mai adânc în țesut. Acest lucru reduce stresul.

5. Stimularea fluxului de lichid limfatic

Lichidul limfatic este un lichid apos, ușor tulbure, lăptos din vasele limfatice ale corpului. Are o funcție detoxifiantă și joacă un rol semnificativ în drenarea fluidelor corporale din țesutul corpului. Acest lucru este important deoarece, în acest fel, fluidul tisular superflu poate fi drenat în vasele limfatice și poate fi apoi procesat în continuare în procesul metabolic. Aceasta implică substanțe cum ar fi grăsimile și proteinele care, datorită dimensiunii lor, nu pot pătrunde în pereții capilarelor în vasele de sânge pentru a fi procesate ulterior.
Sistemul limfatic, pe lângă circulația sângelui, este cel mai important sistem de transport din corpul uman și este specializat în transportul substanțelor nutritive și al materialelor reziduale și, mai presus de toate, elimină germenii patogeni, cum ar fi bacteriile și corpurile străine. Terapia Andullation® stimulează fluxul de lichid limfatic și îl face să se miște.În acest fel, Terapia Andullation® asigură un metabolism îmbunătățit pe partea sistemului limfatic și, prin urmare, pentru un sistem imunitar mai stabil, deoarece bolile sunt prevenite prin eliminarea agenților patogeni.

 

Terapia Andullation® poate fi aplicată în următoarele domenii:

 

I. Analgezic
Durere cronică. Terapia Andullation® poate ameliora durerile provenite din diverse cauze, cum ar fi bolile de spate, fibromialgia și artrozele. Mai ales astfel de dureri care apar ca urmare a bolii sunt de obicei legate de o lungă istorie de suferință care ne afectează negative calitatea vieții. Terapia Andullation® poate ajuta la restabilirea calității vieții prin ameliorarea durerii. Aici intervine principiul de funcționare nr. 2, reducerea semnalelor de durere. Ameliorarea durerii se realizează printr-o aplicare regulată și pe termen lung a tratamentului. Acest lucru duce la producerea hormonului endorfină. Pe baza unui proces natural, viața normală de zi cu zi este activată și calitatea vieții este restabilită.
Durere acută. Durerile acute datorate efortului fizic nu mai sunt ceva neobișnuit. Terapia Andullation® poate duce la ameliorarea durerii și în acest caz. Principiul de funcționare nr. 2 este aplicat și pentru durerile acute. Acum, însă, o scurtă aplicare este deja suficientă pentru a suprapune semnalele pozitive ale vibrației mecanice peste semnalele de durere.
Prevenție. Terapia Andullation® nu este utilă doar pentru durerile existente, ci și în cazul prevenției, pentru a inhiba apariția unor eventuale dureri. Cu fiecarea plicație, ne asigurăm, cuprincipiul de funcționare 1, că celulele noastre sunt activate pentru a produce mai multă energie. Acest lucru are un efect pozitiv asupra organelor noastre și, astfel, asupra stării noastre generale de sănătate. În plus, principiul de funcționare 5, stimularea fluxului de lichid limfatic, asigură îndepărtarea și eliminarea agenților patogeni și ne protejează împotriva bolilor. Acest lucru ne oferă mai multă vitalitate și ne sporește rezistența la boli.

 

II. Performanţă
Încălzire. Terapia Andullation® este utilizată pentru a încălzi corpul în pregătirea pentru activitatea sportivă. Acest lucru crește circulația sângelui și alimentează celulele cu mai multă energie. Niciun corp uman nu este capabil să obțină cele mai înalte performanțe de la zero. O sesiune adecvată de încălzire reduce timpul necesar pentru a obține cele mai bune performanțe și previne întinderile musculare. Acest efect se realizează prin principiul de funcționare 3, stimularea circulației sângelui și prin principiul de funcționare 1, producerea de energie în celule.
Sporirea performanței. Aplicarea terapiei Andullation® stimulează celulele să producă mai multă energie. În primul rând, această energie este necesară pentru a obține însăși performanța dorită. Cu toate acestea, energia celulară are, de asemenea, o influență pozitivă asupra funcționării organelor, condiția principală pentru capacitatea de performanță. Principiul de funcționare 1, producerea de energie în celule, permite îmbunătățirea capacității de performanță existente.
Regenerare. Cei care realizează performanțe fizice superioare ar trebui să ofere corpului lor cel mai bun sprijin posibil și să creeze un contrabalans pentru efortul impus. Efortul fizic greu determină întărirea mușchilor, ceea ce împiedică circulația sângelui. Aici intervine principiul de funcționare 3 - stimularea circulației sângelui. Oscilațiile obținute prin terapia Andullation® relaxează mușchii, stimulează circulația sângelui și fluxul de lichid limfatic. În plus, acest lucru asigură îndepărtarea toxinelor produse de organism. Acest întreg proces asigură regenerarea optimă a corpului și previne întărirea mușchilor (crampe).

 

III. Bunăstare
Anti îmbătrânire. Pentru a exercita o influență pozitivă asupra procesului de îmbătrânire, este important să stimulăm materialul colagenos, care se găsește peste tot în corpul nostru, în oase, cartilagii, ligamente, articulații, dinți, în piele și în multe alte zone. Este o componentă esențială a țesutului nostru conjunctiv, care, printre altele, asigură înmuierea contururilor pielii noastre. Astfel, nivelul materialului colagenos este recunoscut prin aspectul pielii. Dacă materialul colagenos din corpul nostru este redus, apar riduri care ne fac să arătăm mai în vârstă. Principiul de funcționare 1, producerea de energie în celule - asigură acumularea de material colagen datorită alimentării cu energie. Dar, de asemenea, principiul de funcționare 3, stimularea circulației sângelui - și principiul de funcționare 4- eliberarea mecanismelor de relaxare - accelerarea acestui proces prin îmbunătățirea metabolismului și acționarea mecanismelor de relaxare. Metabolismul îmbunătățit asigură transportul materialelor pentru regenerarea celulară a pielii și eliminarea produselor finale ale metabolismului din organism. Deoarece întărirea musculară determină și formarea ridurilor, este esențial să prevenim acest lucru prin relaxarea mușchilor. Spre deosebire de un tratament cu Botox, nu există părți ale pielii paralizate, ci mai degrabă relaxarea se realizează într-un mod natural din interior.
Antistres. Stresul intens din viața de zi cu zi face regenerarea fizică și mentală din ce în ce mai dificilă. Efectul „burn-out” nu mai este un eveniment neobișnuit. Cauza acestui fapt este stresul negativ susținut sau stări de tensiuni mentale.Stresul poate fi cauzat de o varietate de factori. În afară de influențele externe, acestea sunt de obicei stări de tensiuni mentale care duc la suferință. În special în viața noastră zilnică de la serviciu, există cereri și sarcini în continuă creștere ce trebuie îndeplinite. Ne stabilim frecvent obiective excesiv de ridicate pe care nu le putem atinge, care duc adesea la stres. Modul în care facem față acestor cerințe determină situația noastră de stres. Principiul de funcționare 4 - acționarea mecanismelor de relaxare - ne ajută să facem față cerințelor vieții de zi cu zi prin echilibrarea sistemului nervos vegetativ - și asta pe baza unui proces natural. Acest lucru scade nivelul de stres și creează un scut protector. Prin urmare, noi înșine determinăm cât de mare este permisă creșterea nivelului de stres.
Relaxare. Pentru relaxarea fizică și mentală, mușchii noștri au un rol foarte important. Activitățile epuizante și situațiile de stres provoacă întărirea musculară, care poate fi rezolvată. Terapia Andullation®permite relaxarea mușchilor, din care rezultă o relaxare profundă, întregul corp și mintea putând fi regenerate. Stresul poate provoca o varietate de stări de tensiune. În cel mai rău caz, acesta duce la „burn-out”. Stresul negativ susținut este, de asemenea, este adesea declanșat de efortul fizic. Modul în care facem față cerințelor de la locul de muncă și vieții noastre de zi cu zi, determină situația noastră de stres. Eliberarea mecanismelor noastre de relaxare ne ajută să facem față stresului prin echilibrarea sistemului nostru nervos vegetativ. Nivelul de stres scade și rezistența la stres crește.
Modelarea corpului. Metabolismul constituie un factor care ne influențează greutatea. Termenul se referă la procesele necesare funcțiilor noastre corporale. Activitatea metabolică variază de la persoană la persoană, motiv pentru care unii oameni reușesc să slăbească mai ușor decât. În acest sens, terapia Andullation®ajută la creșterea metabolismului și are astfel o influență favorabilă asupra reducerii greutății. Pentru a ajuta la obținerea pierderii în greutate, principiul de funcționare 3 stimulează circulația sângelui, iar principiul de funcționare 5 pune fluxul limfatic în mișcare. Principiul de funcționare 3 permite corpului nostru să absoarbă substanțe nutritive importante care ne stimulează vitalitatea iar principiul de funcționare 5 elimină deșeurile metabolice. Ambele principii de funcționare sunt componente constitutive ale activității metabolice, care, în acest fel, este accelerată de aplicarea terapiei Andullation®.

 

Cum funcționează metoda de Terapie Andullation®?
Echipamentul pentru terapia Andullation® are la bază principii biofizice ce combină vibrațiile mecanice cu căldura infraroșie pentru a obține rezultate în ameliorarea durerilor, refacere și recuperare, creșterea performanței fizice, controlul greutății, relaxare și înlăturarea stresului, menținerea unui bun sistem imunitar. Deși este un echipament medical, poate fi folosit cu ușurință și de persoane fără o pregătire medicală specială, cu ajutorul unei telecomenzi prin care se programează unul dintre cele 20 de programe existente.
Durata unei proceduri este de 15 minute.

 

Tipuri de programe și beneficii pentru sănătate:
Utilizat pentru relaxare sau în scop medical, patul de masaj pentru Terapie Andullation oferă beneficii unice pentru sănătate, ajutând într-o multitudine de afecțiuni.
Terapia Andullation® revitalizează corpul și îmbunătățește sănătatea, stimulează producția de endorfine, stimulează sistemul limfatic și metabolismul, întărește sistemul imunitar, intensifică circulația sângelui și crește nivelul de oxigen și nutrienți din țesuturi.

Terapia Andullation Craiova self equilibrium sanatate recuperare vindecare frumusete tinerete

Sistemul de Terapie Andullation funcționează pe baza a 20 de programe (6 programe de bază și 14 programe medicale, ajustabile individual) create special pentru:
 1. Eliminare dureri: tratarea durerilor intense de cap și a migrenelor, tratarea durerilor de spate, lumbago, sciatică, hernie de disc, gambe, încheieturi, articulaţii, relaxează mușchii încordați ai gâtului și diminuează durerile de umeri.
 2. Refacere și relaxare: programe speciale pentru regenerare după activități fizice intense, masaj de profunzime musculară, masaj pentru încălzirea și relaxarea mușchilor, masaj pentru relaxare profundă, reducerea stresului, eliminarea problemelor cu somnul (insomnie sau întreruperi frecvente în programul de somn).
 3. Detoxifiere: program special pentru stimularea sistemului limfatic, ce ajută la detoxifierea, purificarea și eliminarea reziduurilor acide, stimularea circulației sângelui, reglarea problemelor de circulație de la extremități (mâini, picioare) prin stimularea integrată a zonelor reflexogene ale tălpilor și masajul palmelor.
 4. Controlul greutății: program special pentru eliminarea grăsimii abdominale, stimularea tranzitului intestinal prin mărirea fluxului sângelui în organele interne, întărirea mușchilor stomacului.
Contraindicații:
 1. Sarcină 
 2. Implanturi (dispozitive) electronice.

Sistemul de Terapie Andullation conține:

 1. o saltea poziţionată pe o masa-suport de înaltă calitate, ce asigură corpului o poziție perfect culcată;
 2. dispozitivul Power Andullator pentru picioare;
 3. centura abdominală Andullation;
 4. accesoriul pentru masaj reflexogen;
 5. 23 de oscilatoare (cu două mărimi diferite, adaptate special regiunilor corpului) de vibrații de rezonanță stocastică, foarte strict controlate în spectrul 10-80 Hz;
 6. 6 zone de căldură în infraroșu medical (NIR), în clasa de eficiență maximă A (780-1400 nm), ce permit modularea frecvențelor terapeutice active într-o manieră în care acestea influențează direct țesutul specific și produc un efect imediat și observabil.
Diferitele amplitudini și frecvențe se schimbă la fiecare cinci secunde, pentru ca organismul să nu se obișnuiască cu vibrațiile. În timpul procedurii porii corpului se dilată, îmbunătățind circulația până la cele mai mici vase capilare și optimizând oxigenarea. Intensificarea circulației sanguine și căldura plăcută care pătrunde în țesuturile corpului duc la o diminuare a durerilor. Întregul corp devine mult mai relaxat, se reduce presiunea asupra coloanei, discurile intervertebrale încep să se regenereze.
Pe măsură ce ședințele de masaj cresc, crește și mobilitatea, durerea dispare și se activează puterea de auto vindecare a corpului.
Tehnologia Andullation permite utilizarea eficientă pentru toate zonele importante ale corpului, eliminând orice efect secundar.

Procesul terapeutic în centrul nostru este ghidat de specialiștii echipei noastre. În paralel cu terapia Andullation, veți beneficia gratuit de Aromoterapie cu uleiuri esențiale Doterra, îmbinate cu beneficiile Sării de Himalaya și Meloterapie focusată pe principalii centrii energetici corelați cu stări psiho-emoționale și psiho-somatice specifice.

Procesul terapeutic în centrul nostru este ghidat de specialiștii echipei noastre.

În paralel, puteți beneficia la cerere (contra-cost) de:
 1. masaj specializat oferit de colaboratorii noștri;
 2. terapia cu Remedii Bach;
 3. psihoterapie clasică și training NLP somato-integrativ;
 4. kinetoterapie
Costul și durata intervenției cu terapia Andullation:  
1. 30 lei/15 min
2. 50 lei/30 min
3. 70 lei/45 min
4. 90 lei/60 min
Pentru rezultate optime, sunt recomandate minim 10 ședințe.
Costurile pentru ședințele de masaj suplimentar diferă în funcție de tipul de masaj ales și poate varia între 80 lei și 180 lei/oră.
Tipuri de masaj suplimentar disponibile: masaj de relaxare, masaj reflexogen, limfatic, lomi-lomi, masaj capilar și facial (limfatic și lifting).

 Oferte:

 1. La 10 ședințe achitate în avans, 2 sunt gratuite, adică primești 12 ședințe.
 2. La achitarea în avans a 10 ședințe pentru Pachetul H10-A10 (10 ședințe de Hiperbarică + 10 ședințe de Andullation), ai o reducere de 20%.
Programări:
Pentru programări, vă rugăm să completați formularul de mai jos. După trimiterea formularului, veți fi contactat/ă în scurt timp pentru o confirmare fermă a zilei și orei programării dvs.

Vă dorim multă sănătate și echilibru! :)

masaj, terapie andullation, self-equilibrium, Craiova Andullation Craiova, self-equilibrium, sanatate, recuperare, vindecare, frumusete, tinerete

Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.
Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.
Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.
Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.
Vă rugăm să completați/selectați câmpul obligatoriu.

Contactati-ne

+40722820427