Echipa

Laura Maria Cojocaru - Psihoterapeut și Trainer NLP Somato-Integrativ (INLPSI)

Laura Maria Cojocaru

Psihoterapeut și Trainer NLP Somato-Integrativ (INLPSI)

Monica Danilescu - Medic specialist Medicina Familiei

Monica Danilescu

Medic specialist Medicina Familiei

Maria Alexandra Boroga - Maseur Acreditat si Master NLP

Maria Alexandra Boroga

Maseur Acreditat si Master NLP

Laura-Maria Cojocaru

Laura-Maria Cojocaru

Președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI) și președinte și fondator al Asociației ”Generația Iubire” este Psihoterapeut şi Trainer în Programare Neuro-Lingvistică


A studiat natura minţii umane urmând 8 formări profesionale cu abordări diferite - psihoterapie integrativă, hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, psihoterapie de cuplu și familie, psihologie clinică, neuro-programare lingvistică, terapii florale Bach, Consultant Panorama Socială și instructor internațional yoga. De peste 10 ani ghidează oamenii atât în ședințe individuale cât și de grup și organizează cursuri şi traininguri în România, cu scopul de a-i face pe oameni să-și acceseze și utilizeze la potențial maxim resursele interioare.Citeste mai mult
Monica Danilescu

Monica Danilescu

Absolventa a UMF Craiova, este Medic specialist Medicina Familiei, Doctorand in Medicina.


Dorința de a ajuta oamenii in suferința a fost ceea ce m-a făcut, încă din copilărie, sa aspir la aceasta minunata meserie. Dragostea și respectul fata de oameni, generozitatea, lupta pentru dreptate și adevăr sunt caracteristicile ce mă recomanda ca medic.

Contact: CMI Dr Rodica Silca, Craiova

tel. +40 724 224 654, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Maria Alexandra Boroga

Maria Alexandra Boroga

Maseur Acreditat si Master NLP.


Bună, numele meu este Alexandra am 25 de ani și sunt pasionată de masaj, dezvoltare personală și spirituală și tot ce ține de cunoaștere în general. Sunt o ființă deschisă, open-minded, veselă și prietenoasă. De când mă știu spiritualitatea face parte din viață mea.

Consider că fiecare om are nevoie de armonie în viața lui că să se dezvolte pe toate palierele ei. Din punctul meu de vedere, această armonie poate fi atinsă și menținută prin dezvoltare personală, spirituală și atenție față de sănătatea corpului, vehiculul nostru necesar pentru a experimenta această lume. Aceste 3 ingrediente sunt baza unei vieți trăite frumos și în echilibru.

Am absolvit Facultatea de Matematică și Științe ale Naturii, Departamentul de Fizică, apoi, pasionată fiind de cunoaștere și autocunoaștere, de găsirea căilor de vindecare și echilibru interior, am urmat cursurile de NLP - Practitioner și Master, cursuri de masaj general, masaj LOMI LOMI și acupresură. 

Ca hobby, am făcut inițierea în Flacăra Lavandă.

Contact: tel. +40 724 983 295

Contactati-ne

+40722820427