• Acasa
  • GHID DE SĂNĂTATE
  • Cristale
  • CELESTIT – Piatra conexiunii cu Universul

OPAL – Piatra celor care își caută jumătatea

opal
Mental: întăreste conștiința propriei valori;
Emoțional: reduce sau inhibă tensiunea, încordarea, nervozitatea, emotivitatea, inhibiția, oscilațiile de temperament, instabilitatea emoțională, atitudinile ciudate, bizareria, extravaganța;
Energetic: rezonează cu toate chackrele;
Atitudinal: favorizează înțelegerea deplină a potențialului;
Fizic: benefic pentru ochi, splină, timus, abdomen, sistemul digestiv, intestine, rinichi, sânge, în caz de dureri de cap, Parkinson, infecții, febră;
Spiritual: pune în legătură cu viețile anterioare.
 
VARIETĂȚI ȘI CARACTERISTICI SPECIFICE:
În funcție de culoare opalul poate avea diferite caracteristici și indicații după cum urmează:
 
OPALUL NEGRU
Sporește activitatea sexuală, activând primele două chakre, și amplifică experiențele spirituale trăite în timpul actului sexual. Aduce norocul în viața dumneavoastră.
Se spune că are capacitatea de a transforma temerile și inhibițiile care ne țin pe loc, oferindu-ne în schimb optimism și dorință de a merge mai departe cu viața noastră.

OPALUL ALB
Echilibrează funcțiile emieferelor cerebrale, aura și câmpurile energetice și crește productivitatea generală a organismului. Activează și controlează producția optimă de hormoni în glandele specifice.
Armonizează dorințele sexuale, făcând ca dorința de a face dragoste să fie mai mare decât simplul apetit sexual. Atenuează stressul, grijile cotidiene și este indicat a fi utilizat în cazuri de depresie. Întărește voința de a trăi. Ajută la dispersarea  diferitelor tipuri de fibroame și chisturi aflate în organism. Ușurează nașterea.
 
OPALUL ALBASTRU
Este considerată piatra supremă pentru îndeplinirea tutror formelor de dorințe.
Facilitează contactul cu lumea îngerilor, pune în legătură cu ghizii spirituali.
Ajută să vedem dincolo de lumea fizică, să percepem minunile din natură care stau la baza vieții.
 
OPALUL ROZ
Ajută la centrarea chakrelor și la echilibrarea energetică a organismului.
Stimulează percepțiile extrasenzoriale, clarviziunea și clarsimțirea. Este deosebit de util în vindecarea durerilor de cap cauzate de blocarea sau închiderea chakrei celui de Al Treilea Ochi.
 
OPALUL DE FOC
Oferă protecție împotriva pericolelor de orice fel.
Crește puterea personală, trezește focul interior. Este un simbol al speranței, un amplificator de energie.
Susține organismul în timpul tulburărilor emoționale, facilitând procesele de schimbare. Este o piatră indicată pentru eliberare și renunțare la trecut.
Rezonează cu abdomenul, regiunea lombară și meridianul Triplu Incălzitor. Tratează intestinele și rinichii, echilibrează secreția glandelor suprarenale, previne epuizarea, stimulează organele sexuale.
 
OPAL VERDE
Este:  purificator și întineritor, favorizeaza restabilirea emoționalș și consolidează relațiile, datorită capacității sale de a filtra informația și de a schimba felul de gândire, confera sens și perspectivă spirituală vieții cotidiene. Fortifică sistemul imunitar, vindecă raceala și gripa.
Ajută la găsirea sensului în viață și aduce o perspectivă clară.
 
OPALUL PERUVIAN ALBASTRU
Este o piatră relativ rară fiind extrasă din Anzii Peruani. De culoare albastru-verde, translucidă, această piatră are o energie moale, plăcută, relaxantă. Elimină tensiunile din orice comunicare făcând ca ideile să curgă liber.
Elimină stressul, stimulează auto-vindecarea. Eliberează de traumele psihice provocate de răni vechi.
Liniștește mintea și datorită acestei proprietăți este indicată a fi folosită în cazul insomniei.
 
OPALUL PERUVIAN ROZ
În ciuda culorii pe care o are, această piatră nu are o energie moale, ci mai degrabă o energie deosebit de vibrantă și stimulantă.
Ridică starea de spirit și conferă organismului o stare de energie pozitivă. Această stare poate aduce o schimbare de atitudine sau chiar a modului de a gândi.
Ajută la echilibrarea chakrelor și ne învață arta de a dărui și de a primi.

Contactati-ne

+40722820427