• Acasa
  • GHID DE SĂNĂTATE
  • Cristale
  • GRANAT – Piatra cu care iți atingi scopurile

GRANAT – Piatra cu care iți atingi scopurile

granat
Mental: crește abilitățiile în afaceri, stimulează, inteligenta, memoria, capacitatea de învățare;
Emoțional: reduce sau inhibă anxietatea, depresia, ;
Energetic: protectie energetică, echilibrează chakrele 1,2 și 4;
Atitudinal: ajută la organizarea priorităților personale și la atingerea țelurilor;
Fizic: benefic în caz de infertilitate, intoxicări, hipotensiune, anemie, inflamații, hemoragii, pietre la rinichi, operații chirurgicale, pentru sistemul circulator, inimă, piele, plămâni, hormoni, ficat, rinichi, pancreas, sânge, coloana vertebrala, splină, tiroidă, ochi;
Spiritual: un granat plasat pe frunte sau chiar vizualizat în timp ce se meditează asupra vieților anterioare, va fi de mare ajutor în obținerea informațiilor dorite.
 
VARIETĂȚI ȘI CARACTERISTICI SPECIFICE:
Almandin - pentru zodiile Berbec și Scorpion, este cel mai des folosit în bijuterii. Crește productivitatea, mărește    capacitatea de concentrare. Se spune că, plasată pe cel de Al Treilea Ochi poate aduce informații din viețile anterioare.  Curăță și energizează tubul de lumină, între chakra bazală și chakra coroană (1 și 7).
Pirop - pentru zodiile Berbec și Scorpion, aduce claritate în gândire, mărește discernământul și carisma personală. Crește    productivitatea, vitalitatea și aduce fericire.
Rodolit - pentru zodiile Berbec și Scorpion, îmbunătățește sexualitatea, depășește frigiditatea, stimulează metabolismul,    tratează inima, plămânii și probleme ale șoldurilor. Îmbunătățește comunicarea interumană.
Spessartin - pentru toate zodiile mai puțin pentru Rac, Leu și Pești, este considerat un foarte bun antidepresiv, purtat în    timpul somnului sau așezat lângă, pat elimină coșmarurile. Aduce productivitate și fericire mai ales persoanelor care lucrează acasa.
Grossular - pentru toate zodiile mai puțin pentru Pești, este indicat a fi purtat în perioade cu provocări solicitante. Calmează și ajută la găsirea celor mai bune soluții pentru problemele apărute.
Andradit - pentru toate zodiile mai puțin pentru Pești, stimulează creativitatea și atrage spre posesor tot ceea ce are nevoie pentru dezvoltarea personală. Curăță și extinde aura și realiniază câmpurile magnetice ale organismului. Aduce deschiderea spre viziunile psihice.
Uvarovit - pentru zodiile Taur, Rac, Balanță, Pești. Această piatră promovează individualitatea, leagă sufletul cu natura sa universală, stimulează chakra inimii și îmbunătățește relațiile spirituale. Aduce calm și liniște.
 

Contactati-ne

+40722820427