• Acasa
  • GHID DE SĂNĂTATE
  • Cristale
  • CALCIT – piatra care amplifică încrederea și curajul

FLUORIT/FLUORINA – piatra care vindecă problemele de familie

fluorit-fluorina
Mental: îmbunătățește abilitățile psihice și capacitatea de concentrare;
Emoțional: reduce sau inhibă implicarea emoțională, obsesiile, blocajele psihice, sentimentul de singurătate;
Energetic: protectie energetică, echilibrează chakrele 4, 5, 6 ;i 7;
Atitudinal: ajută la depățirea propriilor defecte și la o mai bună organizare a vieții;
Fizic: este de ajutor în însomnia cronică, tratează colesterolul, ajută în bolile de ficat;
Spiritual: ajută la echilibrarea karmică și înțelegerea vieților anterioare, face conexiunea cu înregistrările Akashice cu privire la viețile trecute ale utilizatorului.
 
VARIETĂȚI SPECIFICE:
FLUORIT CURCUBEU - această varietate de fluorit este caracterizată de prezența a trei culori distincte și anume violet, verde și albastru. Datorită combinației de culori această piatră vindeca pe trei planuri și anume spiritual,
emoțional și mental. Ajută utilizatorul să devină conștient de problemele pe care le are și să treacă prin procesele necesare vindecării.
FLUORIT VIOLET - sporește capacitatea de a medita, crește dezvoltarea psihică, aduce pace și liniște spirituală.
Ajută să vă decideți în situațiile în care trebuie să luați decizii importante. Promovează starea de sănătate pentru piele, oase și sistemul muscular.
FLUORIT ALBASTRU - bun pentru nas, gât și urechi, aduce calmul și liniștea. Este indicat a fi folosit pentru rezolvarea impasurilor karmice.
FLUORIT GALBEN - ajută la focusarea atenției, la mărirea capacității de atenție la detalii. Facilitează cooperarea în cadrul unui grup.
PIRAMIDA DUBLĂ DE FLUORIT - forma de octaedru a cristalului reprezintă unul dintre Corpurile Platonice. Acesta aliniază planul spiritual cu cel fizic, conștiința personală cu cea universală. Face ca cele două emisfere cerebrale să lucreze în sincron. Energizează Chakra Coroanei și ajută la conștientizarea lecțiilor karmice.
FLUORIT VIOLET CU YTRIU - este o formă neobișnuită, rară și frumoasă, de Fluorit și este întâlnită în Mexic. Acest soi de Fluorină nu se scindează în fulgi ca formele obișnuite și este extrem de densă. Ajută la materializarea ideilor în planul fizic. Face ca lucrurile și ideile complicate să poată fi înțelese. Amplifică logica și capacitatea intelectuală.

Contactati-ne

+40722820427