Acupresura

acupresura self equilibrium relaxare vindecare linistirea mintii spiritualitate echilibru armonie interioara mentinerea greutatii

Acupresura a fost creată în Asia acum 5 000 de ani. Cuvântul ”acupresura” vine din limba latină de la cuvântul ”acus” (ac) și cuvântul ”pressure” (presiune) și este o formă de terapie alternativă, o tehnică similară cu acupunctura. Acupresura are la bază conceptul energiei care curge în corp prin meridiane. Metodă de vindecare chineză, acupresura implică aplicarea presiunii pe anumite puncte ale meridianelor pentru a elibera durerea. Aceste meridiane încep de la vârfurile degetelor, conectate fiind cu creierul, conectându-se apoi cu organul asociat meridianului specific.
 
 
În tratament, presiunea fizică este aplicată pe punctele de acupunctură cu scopul de a curăța blocajele din aceste meridiane. Presiunea poate fi aplicată cu mâna, cu cotul, sau cu diferite dispozitive speciale. 
Folosind puterea și sensibilitatea mâinii, acupresura eliberează stresul și este ideală pentru a preveni problemele de sănătate și pentru a îmbunătăți sistemul imunitar. Acupresura eliberează tensiunea, îmbunătățește circulația, reduce durerea și dezvoltă spiritualitatea.

Beneficiile Acupresurii:
  1. Relaxează mușchii și aduce în echilibru forța vitală din corp;
  2. Eliberează stresul și tensiunea;
  3. Relaxează mintea și corpul;
  4. Stimulează circulația sângelui;
  5. Elimină toxinele;
  6. Crește nivelul de energie;
  7. Reduce manifestarea și efectele depresiei și anxietății;
  8. Crește per total sentimentul de bine.

self-equilibrium oxigenoterapie hiperbarica, self-equilibrium, Craiova, sanatate recuperare dupa Covid 19, self-equilibrium therapy, Craiova, Dolj, sanatate, oxigenoterapie hiperbarica Andullation Craiova, self-equilibrium, sanatate, recuperare, vindecare, frumusete, tinerete acupresura, self equilibrium, relaxare, vindecare, linistirea mintii, spiritualitate, echilibru, armonie interioara, mentinerea greutatii

Contactati-ne

+40722820427